Sweet table (Groot)

Lekker eten bij het Koloniekerkje

We houden allemaal van lekker eten. Ik ook. Voor mij zelf is het een passie. Ik hou van koken, mooie pure producten en eten wat lekker smaakt. Ik houd van iets unieks, van kwaliteit. Ik verdiep met erin, lees boeken over koken en wil me er steeds meer in ontwikkelen. In m’n vrije tijd ben ik graag aan het koken en houd ik ervan iets moois op tafel te zetten. In het Koloniekerkje en onze bed and breakfast Hierboven serveren we ook veel eten aan onze gasten. Niet zomaar eten, maar lekker en goed eten. Met veel plezier zorgen we er zo goed mogelijk voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Neem nou de gemiddelde bruiloft op onze locatie. Naast dat we ervoor zorgen dat de locatie er netjes en verzorgt uit ziet verzorgen we ook alle catering. Hiervoor maken we natuurlijk met ieder bruidspaar een plan op maat. Een mooi voorbeeld is de bourgondische plank. Vaak serveren we die ’s middags of tijdens een receptie of ’s avonds tijdens het feest. De bourgondische plank is bedoelt als een stoere houten plank vol lekkere hartige kazen, worsten en andere ‘bites’. Het idee is dat je geniet van kwalitatief goede producten die er stoer en lekker uit zien. Niet te netjes, maar weldadig en genoeg. En liefst werken we met producten uit de streek. De kazen die we presenteren op de bourgondische plank snijden we zelf en komen van een kaasboer uit Nijesleek, op een paar minuten rijden. Zij leveren ons verschillende soorten mooie kazen, van jong tot belegen en met verschillende kruiden. Dat is nou een product waar ik warm voor loop en enthousiast van wordt. Evenals de worst die we inkopen bij een slager uit de buurt die zelf zijn worsten maakt. Mooi toch?

Een ander mooi voorbeeld zijn de ijsjes van ijsboederij de Saks uit Steggerda. De melk die zij gebruiken voor hun ijsjes komt van koeien die op vijf minuten afstand van het Koloniekerkje staan te grazen. We presenteren de ijsjes op grote houten dienbladen waar we mee rond lopen. Met of zonder slagroom. Altijd een super leuke verassing op jullie evenement, en niet alleen voor kinderen :).

Als je in onze B&B overnacht staat er ’s ochtends een lekker ontbijt voor je klaar. Verse eitjes van de buren, yoghurts met veschillende toppings en brood wat in Meppel gemaakt wordt van pure ingrediënten. Een goed begin van de dag begint met een goed en stevig ontbijt!

Graag maken we met onze gasten een plan op maat over wat zij lekker vinden op hun bruiloft, familiedag of ander event. Iedere vraag is uniek en dat maakt ons werk zo leuk om te doen. Ook benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Je kunt ons altijd mailen of bellen.