Vieren

locatie om jullie

feest te vieren!

Vier jullie familiedag of jubileum bij het Koloniekerkje

Hebben jullie iets te vieren? Bijvoorbeeld jullie (trouw) jubileum, een gezellige familiedag of een ander feest?  Wij hebben alle ruimte en flexibiliteit om er een mooi feest van te maken voor jullie.  Bij mooi weer vieren jullie je dag op het mooie bosveld achter de kerk. Bij minder mooi weer is het mogelijk om tenten neer te zetten en gebruik te maken van de sfeervol ingerichte schuur. 

De taart mag niet ontbreken...

… of lekkere drankjes, hartige hapjes bij de borrel, een leuke barbecue of foodtruck. Er is van alles mogelijk qua catering. Wij bespreken graag met jullie de mogelijkheden.

Spellenkist

Persoonlijk en ongedwongen

Vier jullie feest op een persoonlijke en ongedwongen manier. Niets moet. Samen met jullie maken we een plan op maat over hoe jullie je dag op een gezellige manier gaan vieren. Er zijn tal van mogelijkheden die we graag met jullie bespreken. 

Ook voor kinderen is het leuk!

Met een schommel, glijbaan, trampoline maar vooral ook de natuur is het voor kinderen een feest om bij ons te zijn! Er is altijd wel wat te ontdekken en te doen.

Versiering en styling

Wil je graag de styling en decoratie door ons laten verzorgen? Met veel plezier en aandacht maken we een styling plan voor jullie bijeenkomst. We hebben hier veel mogelijkheden voor, maar belangrijk is juist jullie inbreng en ideeën. Vraag naar de mogelijkheden.