Vieren

De locatie om jullie

feest te vieren!

Het Koloniekerkje is een bijzondere locatie voor het vieren van jullie feest of jubileum

De kerk, het door bomen omringde veld en de sfeervolle schuur vormen samen een unieke locatie. Hier beleven jullie op een ontspannen manier een leuke familiedag, of vieren jullie feest ter ere van jullie huwelijk. Wij hebben alle ruimte en flexibiliteit om er een mooi feest van te maken! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom eens vrijblijvend langs voor een rondleiding!

Vieren

De taart mag niet ontbreken...

… of lekkere drankjes, hartige hapjes bij de borrel, een leuke barbecue of foodtruck. Qua catering is er van alles mogelijk en denken we graag met jullie mee! Samen bespreken we de mogelijkheden en maken we een plan op maat.  

Spellenkist

Persoonlijk en ongedwongen

Vier jullie feest op een persoonlijke en ongedwongen manier. Niets moet.  Er zijn tal van mogelijkheden en activiteiten om er een gezellige dag van te maken!

Leuk voor de kids!

Op het grote veld achter het Koloniekerkje is alle ruimte om te spelen. We hebben een schommel, glijbaan en trampoline. Direct grenzend aan het veld begint een mooi bosgebied waar je lekker kunt wandelen en hutten bouwen. Er is altijd wel wat te ontdekken en te doen! 

Activiteiten

Naast dat het heel gezellig is om elkaar te spreken en gezellig te borrelen, zijn er ook leuke activiteiten te verzinnen. Wij hebben een toffe spellenkist met allerlei grote buitenspellen zoals kubb, touwtrekken, ringwerpen en zaklopen. Ook kunnen we extern activiteiten inhuren, bijvoorbeeld boogschieten of bubble voetbal. De omgeving leent zich voor een wandeling en museum de Proefkolonie in Frederiksoord is een bezoekje waard!

Versiering en styling

De locatie is al mooi, maar het toevoegen van feestelijke elementen heeft absoluut meerwaarde. Wil je graag de styling en decoratie door ons laten verzorgen? Met veel plezier en aandacht maken we een styling plan voor jullie bijeenkomst. We hebben hier veel mogelijkheden voor, maar belangrijk is juist jullie inbreng en ideeën. Vraag naar de mogelijkheden.