Vergaderlocatie

Boek nu jullie originele vergaderlocatie voor

zakelijke bijeenkomsten

Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord is een inspirerende vergaderlocatie in Drenthe voor vergaderingen, trainingen en zakelijke bijeenkomsten

De kerkzaal

Een ideale vergaderlocatie op de rand van Drenthe, Friesland en Overijssel. De kerkzaal is voor groepen van 40 tot 150 personen. Licht, flexibel in te delen en alle faciliteiten om er een geslaagde bijeenkomst van te maken.

De schuur

Het intieme en sfeervolle bijgebouw is huiselijk ingericht en heerlijk verwarmd door een houtkachel. Geschikt voor formele en informele settings. We ontvangen hier groepen tot 40 personen. 

Het veld

De ruime tuin achter de kerk biedt alle ruimte voor buitenactiviteiten en teamtrainingen. Ook voor borrels en bedrijfsdagen zijn er allerlei leuke mogelijkheden. Graag denken we mee om er een toffe dag van te maken!

Neem contact op

Een bijzonder verhaal

Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord is met recht een inspirerende vergaderlocatie. Het Koloniekerkje als locatie maakt deel uit van de Maatschappij van Weldadigheid. Begin 19e eeuw is de Maatschappij van Weldadigheid opgericht als langbouwkolonie om arme gezinnen in Nederland een nieuw bestaan te bieden. Inmiddels heeft o.a. het gebied Frederiksoord en Wilhelminaoord de Unesco werelderfgoed status verkregen. Het museum de Proefkolonie in Frederiksoord vertelt deze geschiedenis. Regelmatig maken we een arrangement voor groepen waar ook een bezoek aan het museum of een rondrit in de Kolonietram onderdeel van zijn.

Hoe wij werken

Graag maken we een aanbod op maat om jullie event helemaal aan te laten sluiten op jullie wensen. Nadat jullie contact met ons hebben opgenomen inventariseren we jullie wensen en maken we een vrijblijvend voorstel. Uiteraard is het mogelijk eerst een rondleiding te krijgen bij het Koloniekerkje. Neem contact met ons op via bovenstaand formulier of telefonisch via
06-11340376.