Agenda

Concerten en

evenementen bij het Koloniekerkje

Joost Zoeteman - Occupational Hazard Trio

Jazz in het Koloniekerkje. Een avond met gitarist Joost Zoeteman en het Occupational Hazard Trio.

Joost Zoeteman – gitaar / Bart Tarenskeen – contrabas / Wim de Vries – drums


Zaterdag 23 november 2024
Zaal open: 19:20 uur
Begin concert: 20:00 uur
Prijs € 18,50 pp

Bestel je tickets via: kaartverkoop@koloniekerkje.nl

O.H.T (Occupational Hazard Trio) doet zijn naam eer aan door muziek te maken waarbij het muzikale risico tijdens het spelen opgezocht wordt. Het repertoire bestaat uit eigen originele muziek en bestaande composities in een geheel nieuwe vorm. Al improviserend worden de oneindig verschillende paden van de muziek verkend. Op zoek naar het ideale kruispunt van eigenheid, actualiteit en traditie staan de gevoelssprieten volop uit, naar elkaar, naar het publiek, omgeving en sfeer.

Over de musici

Gitarist Joost Zoeteman geniet bekendheid door zijn eigenzinnige gitaarspel, een cross-over van jazz, gipsy jazz en hedendaagse invloeden uit alle windstreken. Met een frisse en open benadering van bestaande stijlen blaast hij nieuw leven in stijlen met wortels in de traditie. Het Amerikaanse magazine Just Jazz Guitar schreef over Joost zijn spel: “this is Music with balls, artistry and attitude from a player who has chops for days” De muziek leidde Joost de afgelopen jaren tot succesvolle optredens op onder andere het Hidrelliz Festival Istanbul, Djangofollies, Khamoro Gypsy Festival en het North Sea Jazz Festival.
Als middelpunt van verschillende muzikale projecten richtte Joost dit trio op met Wim de Vries (drums) en Bart Tarenskeen (contrabas). Wim de Vries – een van de meest bekende drummers in Europa en de ene helft van “Drumbassadors” – die furore maakte in de hele wereld en Bart, een belangrijke figuur in de Nederlandse jazzmuzikantenscene.

Bestel kaarten

Stichting Kolonieconcerten

Stichting Kolonieconcerten organiseert in de herfst- en wintermaanden klassieke kamermuziek concerten.

Voor vragen, meer info en kaartverkoop verwijzen wij door naar hun eigen website: www.kolonieconcerten.nl 

Het programma van de kolonieconcerten ziet er als volgt uit:

Zondag 21-1-2024
Zondag 18-2-2024
Zondag 31-3-2024

Sfeervolle concerten
Agenda