Agenda

Concerten en

evenementen

Agenda

Op de agenda staan regelmatig toffe concerten en leuke activiteiten bij het Koloniekerkje. Check hier onze agenda en ontdek wat er te beleven valt. Zoek je meer info over concerten in het Koloniekerkje, kijk dan op onze pagina concerten.

Teus Nobel

Acoustic jazz trio - After hours

Tim Langedrijk (gitaar) & Thomas Pol (contrabas)

Zaterdag 18 november 2023
20:00 uur (zaal open 19:30)
Prijs € 16,00 pp
kaartverkoop@koloniekerkje.nl

Trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel is een van de meest toonaangevende jazzmusici die ons land rijk is. Hij is in de afgelopen jaren bovendien productiever dan ooit! In rap tempo volgden de albums Journey Of Man (2019), Saudade (2019, bekroond met een Edison Award – Jazz Nationaal), Tanto Amor (2021), Pleasure Is The Measure (2021) en Human First (2023) elkaar op. 

In september 2023 volgt zijn inmiddels negende album: After Hours. Een bijzonder album, omdat Nobel voor het eerst een productie uitbrengt waarop hij de nadruk legt op de ‘American jazz standards’. Aanleiding is het 40-jarig jubileum van zijn favoriete Chet Baker trio album Someday My Prince Will Come (1983). Bovendien is het in september exact 20 jaar geleden dat dit album voor hem de instap in het verkennen van het jazzvocabulaire betekende. Hij dook destijds uitvoerig in het idioom en de klank van dit fenomenale trio, welke hem daardoor altijd erg dierbaar is gebleven.

De bezetting waarmee deze trompettist naar Wilhelminaoord komt is dan ook dezelfde als op het trio album van Chet Baker, namelijk met gitaar (Tim Langedijk) en contrabas (Thomas Pol). Een bezetting die prachtig ruimte biedt aan de melancholische, verstilde klanken die Baker zo kenmerkten. Maar uiteraard is er ook voldoende ruimte voor flinke swing!

Teus Nobel blijft verrassen met zijn veelzijdigheid. – De Volkskrant

Bestel kaarten

Sfeervolle concerten
Agenda