Trouwlocatie Zwolle

Unieke locatie vlakbij Zwolle

Trouwlocatie Zwolle

Als je in Zwolle een trouwlocatie zoekt dan zou je eens kunnen overwegen om ook eens te kijken naar Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen, we zijn ook geen grote provinciestad zoals Zwolle. Wilhelminaoord is in tegenstelling tot het grote Zwolle een lieflijk klein dorpje met een heel romantisch kerkje waar getrouwd kan worden. Voor jullie bruiloft, die je misschien wel in Zwolle had gepland, is deze trouwlocatie een fantastisch alternatief. Lees ook meer over trouwen in Het Koloniekerkje op onze trouwpagina.

Het Koloniekerkje is te huur voor alle elementen van jullie bruiloft. Er kan getrouwd worden voor de burgerlijke stand, er kan een feest gegeven worden en er kan ook gedineerd worden. Het koloniekerkje is omringt door prachtige natuur waardoor ook een bohemian-stijl barnwedding tot de mogelijkheden behoord. Trouwen in het bos is ook een optie. Je merkt het al, ook voor stellen uit Zwolle die gaan trouwen zijn wij heel flexibel.

We geven jullie graag een rondleiding

Verwen je gasten en geniet zelf!

Jullie kunnen je trouwfeest bij het koloniekerkje precies zo vormgeven als jullie dat willen. Jullie plannen staan centraal. Je kan zelf de styling doen en het kerkje omtoveren tot een sprookjesachtige trouwlocatie. Vraag ook eens naar de mogelijkheden om de styling uit te laten voeren door het Koloniekerkje. Hiervoor wordt een aanbod op maat gemaakt. Het Koloniekerkje kan alle catering voor jullie regelen, van drinken tot lekkere hapjes. Het is mogelijk om zelf een bruidstaart te  regelen of een eigen cateraar voor het diner uit te nodigen.  Uiteraard kennen de beheerders van het Koloniekerkje een heleboel leuke cateraars die iets lekkers voor jullie kunnen maken!

Wat is er allemaal bij de trouwlocatie inbegrepen?

Het Koloniekerkje is allereerst het kerkje zelf waarin getrouwd kan worden voor de burgerlijke stand. Het is ook mogelijk om een kerkelijke inzegening hier plaats te laten vinden als je dat zou willen. Verder is er nog een de grote schuur die speciaal verbouwd is voor gebruik als feestlocatie. Als daar te weinig ruimte is dan kunnen er ook heel makkelijk tenten bijgeplaatst worden om extra ruimte te creëren op deze trouwlocatie. Het is tegenwoordig ook heel hip om een gedeelte van de trouwceremonie buiten te doen. Het feest kan buiten gegeven worden en er kunnen op verschillende plaatsen vuurkorven aangestoken worden. Maar ook een buitenceremonie met prachtige slingers en lampjes behoren tot de mogelijkheden op deze trouwlocatie.

Enkele voordelen

Fotogenieke omgeving

Sfeervolle kerk met orgel

Gehele dag op één locatie

Op 35 minuten vanaf Zwolle

Buitenbruiloft en barn wedding

Mogelijkheid eigen bruidstaart

Mogelijkheid eigen catering diner

Uniek styling aanbod

Volledig verzorgde bruiloft

Volop parkeergelegenheid

Persoonlijke benadering

Makkelijk met het openbaar vervoer vanuit Zwolle

Vanuit Zwolle is de trouwlocatie goed te bereiken. Zwolle ligt op ongeveer 40 minuten en 50 km afstand met de auto van Wilhelminaoord. Met het openbaar vervoer kan je er ook makkelijk komen. Je bent ongeveer een uur onderweg. Eerst met de trein richting Leeuwarden uitstappen in Steenwijk. Dan met de bus lijn 19 richting Wilhelminaoord. Uitstappen bij halte Menning en dan nog 3 minuten lopen om op de trouwlocatie aan te komen.