Trouwlocatie

Zwolle

Unieke locatie vlakbij Zwolle

Trouwlocatie Zwolle

Als je in Zwolle een trouwlocatie zoekt dan zou je eens kunnen overwegen om te kijken naar Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen, we zijn ook geen grote provinciestad zoals Zwolle. Wilhelminaoord is in tegenstelling tot het grote Zwolle een lieflijk klein dorpje met een heel romantisch kerkje waar getrouwd kan worden. Voor jullie bruiloft, die je misschien wel in Zwolle had gepland, is deze trouwlocatie een fantastisch alternatief. Lees hier meer over trouwen in het Koloniekerkje.

Het Koloniekerkje is beschikbaar voor alle elementen van jullie bruiloft. Er kan getrouwd worden voor de burgerlijke stand, er kan een feest gegeven worden en er kan ook gedineerd worden. Het Koloniekerkje is omringt door prachtige natuur waar een bohemian-stijl wedding of een barn-wedding perfect kunnen passen. Trouwen in het bos is ook een optie. Aan de rand van het bosveld achter de kerk hebben we hier speciaal een plek voor ingericht. Je merkt het al, ook voor bruidsparen uit Zwolle die gaan trouwen hebben wij alle mogelijkheden. 

Verwen je gasten en geniet zelf!

Jullie kunnen je trouwfeest bij het koloniekerkje precies zo vormgeven als jullie dat willen. Jullie plannen staan centraal. Je kan zelf de styling doen en het kerkje omtoveren tot een sprookjesachtige trouwlocatie. Vraag ook eens naar de mogelijkheden om de styling uit te laten voeren door het Koloniekerkje. Hiervoor wordt een aanbod op maat gemaakt. Het Koloniekerkje regelt alle catering voor jullie. Van de drankjes tot lekkere hapjes. Het is mogelijk om zelf een bruidstaart te  regelen of een eigen cateraar voor het diner uit te nodigen. Wij hebben hier natuurlijk ook goede tips voor. 

Wat is er allemaal bij de trouwlocatie inbegrepen?

Het Koloniekerkje is allereerst het kerkje zelf waarin getrouwd kan worden voor de burgerlijke stand. Het is ook mogelijk om een kerkelijke inzegening hier plaats te laten vinden als je dat zou willen. Verder is er nog een de sfeervolle houten schuur achter de kerk. Speciaal verbouwd en ingericht voor kleine groepen of als extra locatie.  Als er nog te weinig ruimte is dan kunnen er ook heel makkelijk tenten bijgeplaatst worden om extra ruimte te creëren op deze trouwlocatie.

Het is tegenwoordig ook heel hip om de trouwceremonie buiten te doen. Op het veld, tegen de bosrand hebben we daar een mooie plek voor ingericht. Bij mooi weer kan jullie gehele dag op het veld buiten plaatsvinden. Het avondfeest vindt plaats in de kerk, die we voor de avond als sfeervolle feestlocatie inrichten. 

Makkelijk bereikbaar vanuit Zwolle

Vanuit Zwolle is de trouwlocatie goed te bereiken. Zwolle ligt op ongeveer 35 minuten en 50 km afstand met de auto van Wilhelminaoord.  Met het openbaar vervoer kan je er ook makkelijk komen. Je bent ongeveer een uur onderweg. Eerst met de trein richting Leeuwarden uitstappen in Steenwijk. Dan met de bus lijn 19 richting Wilhelminaoord. Van daar is het een minuutje lopen naar de trouwlocatie.

Enkele highlights

 • Fotogenieke omgeving
 • Sfeervolle kerk met orgel
 • Jullie gehele trouwdag op één locatie
 • Op 35 minuten vanaf Zwolle
 • Van bruidstaart tot borrel en diner, alle catering voor jullie geregeld
 • Buitenbruiloft en barn wedding
 • Mogelijkheid meenemen eigen bruidstaart
 • Diner verzorgt door foodtrucks of andere leuke cateraars
 • Uniek styling aanbod
 • Volledig verzorgde bruiloft
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Persoonlijke benadering