Het Koloniekerkje, sfeervolle concert locatie

Het Koloniekerkje is een prachtige locatie voor concerten. De sfeervolle kerk biedt een bijzonder podium. Door de hoge ramen schijnt het daglicht naar binnen en ’s avonds wordt de ruimte met spots verlicht. Het ronde plafond zorgt voor een bijzonder goede akoestiek waardoor de kleinste details in de muziek te horen zijn. Met enige regelmaat worden hier concerten gegeven. Van klassiek tot popmuziek tot Ierse muziek. Kijk op onze agenda op de homepagina voor het actuele aanbod en de kaartverkoop. Het formulier hiernaast kunt u gebruiken om kaartjes te bestellen voor een concert.

Gedurende de herfst- en wintermaanden worden er zes klassieke kamermuziek concerten gegeven door Stichting Kolonieconcerten. Tickets en meer info vindt u op hun site: www.kolonieconcerten.nl

Bestel kaarten

U kunt eenvoudig via dit formulier kaarten voor een van de concerten bestellen. Nadat het formulier verstuurd is ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Let op: kaarten voor de kolonieconcerten besteld u via hun eigen site en niet via dit formulier.

Ook een concert geven?

Wilt u ook een concert geven op deze bijzondere locatie? Neem dan contact op met het Koloniekerkje om de mogelijkheden te bespreken.