T  0521-850 646
M  info@koloniekerkje.nl

Concerten en andere events in het Koloniekerkje Wilhelminaoord

Er is veel te zien en te beleven bij het Koloniekerkje. Regelmatig zijn er originele en leuke concerten en activiteiten. Houdt de agenda in de gaten voor het  meest actuele overzicht. Bij ieder event wordt vermeld hoe u kunt reserveren. Daarnaast is er altijd een aan de deur verkoop. Welkom om er iets moois van te maken!

Concert Pick 'n Shovel - Zondag 13 oktober 14:00 - 12,50 pp

Hoewel ze uit het Noorden van Nederland komen klinkt Pick ’n’ Shovel als een band uit het zuiden van de Verenigde Staten. Het zal komen omdat het daar net zo vlak en nat is als in de Mississippi delta. In iedere noot die deze jongens spelen zoeken ze de energie van worksongs, bluegrass, traditionals, covers en eigen werk. meerstemmige zang en banjo, slide, concertina, mandoline, mondharmonica, gitaar, contrabas en drums zijn de ingrediënten voor warme en feestelijke muziek. Kaarten €12,50, bestellen via Vanplan.nl. Aanvang concert 14:00 uur, deuren open 13:00 uur.

The Lasses, Parels voor de Folk - Zaterdag 30 november

Sophie Janna en Margot Merah zingen als zussen. En hoewel ze dat niet zijn, lijken hun stemmen voor elkaar geboren. The Lasses staan vanaf 2013 samen op het podium en hebben sindsdien heel snel hun plek in de internationale folkscene verdiend. Ze touren door Nederland, Europa en ver daarbuiten. Hun laatste album (een samenwerking met de Amerikaanse Kathryn Claire) was volgens OOR “een parel voor de folk”. In 2019 komt hun nieuwe album Undone uit. The Lasses zingen geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Door de bijzondere combinatie van hun stemmen en de mooie instrumentatie met bodhrán, gitaar en tenor ukulele blijf je luisteren. The Lasses stonden de afgelopen jaren op een hele reeks podia in Nederland, België, Duitsland, Schotland Amerika, Canada en Japan. Ze voelen zich evenzeer thuis bij een intiem concert in een kerkje, folkclub of huiskamer als op een festivalpodium. Bestel hieronder eenvoudig uw kaarten door het formulier in te vullen. Betaling vooraf via bankoverschrijving.