Agenda

Concerten en

evenementen

The Lasses

Zaterdag 19 november 2022 – 20:00 uur
Prijs: € 16,50 pp
Reserveer via: kaartverkoop@koloniekerkje.nl

Ze zongen eerder dan dat ze elkaar spraken. Het was meteen goed, Zo ging het en zo gaat het in het Ierse muziekcafé Mulligans in Amsterdam. Inmiddels zijn Sophie Janna en Margot Merah al enige jaren voortdurend op tournee in allerlei landen. Met hun repertoire en geluid staan ze stevig in de Britse en Amerikaanse folktraditie. Twee heerlijke stemmen die geweldig matchen in klank en ritme en met een divers instrumentarium, mooie verhalen over de liedjes en de achtergrond daarvan of iets van henzelf. Een avond met The Lasses is vooral een rijke avond. Luister ook naar hun eigen songs, die gaan mee in het internationale repertoire. De top van de Nederlandse folk, bij ons in het Koloniekerkje.

Muzikale theater voorstelling “Circus van het Lied”

Zaterdag 29 oktober 2022 – 19:00 uur
Prijzen en kaartverkoop volgt nog

Als je leven een lied zou zijn, hoe weet je dan wanneer je op de helft zit? Veel coupletten zijn geschreven, maar de toekomst is ongewis. Misschien is het lied wel… bijna uit.

Circus van het Lied is een muzikale voorstelling van muzikant en performer Gertjan Piek. Nu hij de 50 aantikt maakt hij de balans op. Had hij het helemaal anders moeten aanpakken?

Is het leven pas geslaagd als je in London woont, op vakantie gaat naar Ibiza en altijd druk druk druk bent? Of misschien is het enige wat telt de verbinding. Met je omgeving, met je familie en vrienden, met het publiek. Met elkaar.

Circus van het Lied is een voorstelling van circa 1 uur met gloednieuwe liedjes van Gertjan Piek.