Rouwen

Sfeervolle locatie voor

een uitvaart

Uitvaart locatie in Drenthe

Het Koloniekerkje is een karakteristieke uitvaart locatie in Drenthe. Zowel kerkdienst als uitvaart plechtigheid en herdenkingsdiensten kunnen hier plaatsvinden. Het kerkje is intiem en toch ruim genoeg voor zowel kleine als grote gezelschappen tot maximaal 140 personen. De kerk is van binnen sfeervol en licht. Achter de kerk is een groot grasveld aan de rand van het bos. Schuin achter de kerk staat de sfeervol ingerichte schuur, verwarmd door een houtkachel. Een mooie plek om elkaar van tevoren of na afloop te ontmoeten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

T  06-11 34 03 76
E  info@koloniekerkje.nl

Alles met aandacht geregeld

Met aandacht brengen we uw wensen in beeld zodat het afscheid bij u en de overledene past. Denk aan de inrichting van de kerk, de decoratie en bloemen en de catering vooraf en na afloop.

Naast dat de locatie tot uw beschikking staat heeft Het Koloniekerkje ook een uitgebreid cateringaanbod. Deze wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en zal op originele wijze gepresenteerd worden. Denk aan koffie en thee, gebak, cake, krentenwegge, lunch of een borrel met hapjes. De wensen worden van tevoren doorgesproken.

Het Koloniekerkje is van alle gemakken voorzien. Er is een beamer en scherm, er is een geluidsinstallatie aanwezig en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen. 

Voorzieningen in het kort

  • We verzorgen met zorg en kwaliteit de catering afgestemd op uw wensen. 
  • Beamer en scherm zijn aanwezig
  • Mogelijkheid voor het afspelen van muziek
  • De klok kan geluid worden
  • Beschikking over een gestremde piano
  • Goed bespeelbaar orgel
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Drie ruimtes beschikbaar: de kerk, het bijgebouw achter de kerk en het bosrijke veld achter de kerk

Styling en decoratie

Graag verzorgen we ook de styling en decoratie voor de uitvaartgelegenheid. Denk aan bloemen, decoratie op het podium of rond de kist. Er is van alles mogelijk. Uw specifieke wensen staan hierin centraal. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervoor.