workshops

Het Koloniekerkje als vergaderlocatie

Zojuist heb ik de pagina vergaderlocatie gemaakt op onze website: www.koloniekerkje.nl/vergaderlocatie. Hiermee willen we meer vorm geven aan ons aanbod als vergaderlocatie. We kunnen namelijk prima (kleine) groepen ontvangen die gedurende de dag hier een programma volgen. Het mooie is dat we een grote kerkzaal hebben voor wat grotere groepen of groepen die meer ruimte nodig hebben. De schuur achter de kerk is meer een intieme ruimte. Ideaal voor kleine groepen, of zelfs om een dagje in je eentje te werken. 

Achter de kerk is een prachtig veld en loop je zo het bos in. Het mooie weer komt eraan dus onze buitenruimte is prima te gebruiken in jullie plannen. 

We zijn gewend om een aanbod op maat te maken voor onze gasten. Geen vaste arrangementen maar juist een aanbod wat past bij jullie wensen. Van koffie en thee met iets lekkers erbij tot een goede uitgebreide lunch. Wij staan voor kwaliteit en originaliteit.  

We hebben al vele groepen mogen ontvangen op onze mooie locatie. Graag ontvangen we u ook en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Neem vrijblijvend contact met ons op en we kunnen op korte termijn een offerte versturen met ons aanbod.

De kerkzaal