Uitvaartlocatie Drenthe

Het Koloniekerkje is een karakteristieke uitvaartlocatie in Drenthe. Zowel kerkdienst als uitvaart plechtigheid en herdenkingsdiensten kunnen hier plaatsvinden. Het kerkje is intiem en toch ruim genoeg voor zowel kleine als grote gezelschappen tot maximaal 200 personen. De kerk is van binnen sfeervol en licht. Achter de kerk is een groot grasveld aan de rand van het bos. Schuin achter de kerk staat de sfeervol ingerichte schuur,verwarmd door een houtkachel. Een mooie plek om elkaar van tevoren of na afloop te ontmoeten. 

 

Bel ons op 0521-850646 / 06-44850762 of mail naar info@koloniekerkje.nl

Het Koloniekerkje heeft een uitgebreid cateringaanbod. Deze wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en zal op originele wijze gepresenteerd worden. Denk aan koffie en thee, gebak, cake, krentenwegge, lunch of een borrel met hapjes. De wensen worden van tevoren doorgesproken.

Het Koloniekerkje is van alle gemakken voorzien. Zo kan er een beamer geregeld worden, is er een geluidsinstallatie aanwezig en zijn er voldoende sanitaire voorzieningen. Het is ook mogelijk om de kerk en de schuur op uw eigen manier in te richten. Zo kan de locatie aangepast worden aan persoonlijke wensen.

Deze prachtige locatie leent zich uitstekend om op een originele of alternatieve manier of juist op een traditionele wijze een herdenking of uitvaart te organiseren. Een uitvaart plechtigheid op het veld, of een herdenkingsbijeenkomst in de kerk. Ook is het mogelijk dat de klok geluid wordt in de toren van de kerk. Neem contact op met Jose en Michiel, beheerders van het Koloniekerkje. Te bereiken op 0521-850646 of 06-44850762 of via info@koloniekerkje.nl