IMG_6178 (Groot)

Nieuwe concerten geboekt!

Begin 2021 hebben we twee nieuwe concerten aan onze agenda toegevoegd. We beginnen februari met een fijn luisterconcert van Rachel Croft, een singer-songwriter uit Engeland die al veelvuldig in Nederland heeft opgetreden.

De jonge Rachel Croft wordt op dit moment gezien als één van de nieuwe talenten uit Engeland. Rachel Croft is een onafhankelijke muzikante en songwriter. Zij combineert rijke, complexe vocalen met uitstekend gitaarspel. Haar liedjes zijn vaak geïnspireerd door Keltische melodieën en de doordachte teksten van o.a. Joni Mitchell, Sandy Denny en Matt Corby, die vertellen over haar ervaringen in deze historische stad York.

Op zondagmiddag 14 februari treedt Kentucky Snake Oil twee keer op.

Swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stil zitten: Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van Bluegrass, Country en Amerikaanse folkmuziek. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die ondermeer bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons.