Sfeervolle groepsruimte

Op zoek naar een originele vergaderlocatie, workshopruimte of groepsruimte? Dan is het Koloniekerkje in Wilhelminaoord hiervoor een geschikte locatie. Een originele plek om ‘buitenaf’ jullie activiteit vorm te geven. Voor groepen kan er een combinatie gemaakt worden tussen de kerk, de sfeervolle schuur en het grote bosrijke veld achter de kerk. In de kerk zijn 180 zitplaatsen te creëren. De sfeervolle houten schuur achter de kerk biedt ruimte aan groepen tot 50 personen.  De groepsruimte achter de kerk wordt veel gebruikt in combinatie met activiteiten in de kerk zoals bruiloften, trouwerijen en concerten maar is ook te huur als vergaderruimte of workshop ruimte. Alle faciliteiten zijn aanwezig zoals een beamer en scherm, geluidsinstallatie en alle catering.

We maken graag een aanbod op maat voor jullie activiteit. Benieuwd naar wat we voor jullie activteit kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Wat kunnen we voor jullie betekenen?

Workshops

Regelmatig worden er leuke workshop gegeven in de schuur. Denk aan handlettering, vlechten, fotograferen enzovoort. Ook kleine groepen maken regelmatig gebruik van deze ruimte voor bijvoorbeeld heisessies, trainingen en coaching. En niet voor niets is dit een fijne plek. De schuur is sfeervol, goed te verwarmen en direct buiten de schuur is een groot veld met omringend een bos. Heerlijk toch? 

Naast de locatie biedt het Koloniekerkje ook alle catering die jullie wensen. Hiervoor wordt altijd een aanbod op maat gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden!

Alle voorzieningen

  • Catering op maat
  • Beamer en scherm aanwezig
  • In de kerk 180 zitplaatsen
  • In de schuur 50 personen
  • De schuur is volledig met houtkachel verwarmbaar
  • Mogelijkheid tot geluidsopname
  • Voldoende sanitaire voorzieningen