flessentuin mozaiek (Klein)

Flessentuin workshop - do 28 maart

Het voorjaar staat voor de deur…hoewel, het weer lijkt er nog niet op. Regen, wind en waterkoud. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de winter (hopen wij tenminste). Wij maken ons bij het Koloniekerkje in elk geval op voor het voorjaar. En hoe kan dat nou beter dan met planten en bloemen? Het voorjaar staat natuurlijk voor alle planten en bomen die weer gaan groeien en bloeien. 

De trent is een tuintje in een fles. Je ziet ze misschien wel staan bij de tuincentrums en bloemenwinkels. Mooie grote flessen met daarin kleine verschillende plantjes, de een wat groter dan de ander. Benieuwd naar hoe je zoiets maakt? Hoe je die planten, de grond en alles op magische wijze in de fles krijgt? En hoe je het vervolgens aan het groeien krijgt? 

Op donderdagavond 28 maart geeft Marjannemaakt bij het Koloniekerkje een leuke workshop flessentuin maken. Je gaat onder haar begeleiding aan de slag om een flessentuin te maken. Lijkt het je leuk om een avond de handen uit de mouwen te steken? Samen met een vriendin of familielid, gezellig in de houten schuur achter het Koloniekerkje bij een haadvuur?

Geef je dan snel op. Dit kan door een mailtje te sturen naar kaartverkoop@koloniekerkje.nl. Je mag ons ook bellen op 0521-850646. 

De workshop heeft als resultaat je eigen gemaakte flessentuin inclusief planten en fles. De prijs voor de workshop is €42,50 pp, inclusief koffie/thee en lekkers. 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp